logo de wingerd

Extra's

startpagina
visie
praktische info
kalender
foto's
extra's
links

taptoni

Waar we fier op mogen zijn...

Onze kinderen stoppen vaak veel tijd en energie in een opdracht. Vaak zijn ze dan ook terecht trots op wat ze bereikten. Alleen spijtig dat zo weinig mensen er kunnen van meegenieten. Via deze weg willen we jullie toch geregeld iets meegeven wat wat onze leerlingen beleefden of in elkaar boksten.
Om wat ruimte te besparen, plaatsen we filmpjes op Youtube. Via deze pagina vindt u steeds een link naar elk filmpje, zodat u niets hoeft te missen.

Superpapa

De leerlingen van het tweede leerjaar B wilden hun papa op vaderdag verrassen met een videoclip waarin ze zelf meespeelden. Kijk hier maar hoe ze zich uitleefden op de muziek van Kapitein Winokio.Super in de klas


Het vierde leerjaar voelt zich super in de klas! Beluister het klaslied en zing mee uit volle borst!Reclame voor onze school


Reclame, een jaarlijks terugkerend thema voor het vierde leerjaar!Onze school promoten, het lukt zelfs onze vierdeklassers!Papalied


De eersteklassers zijn trots op hun papa. Om dat in de verf te zetten, maakten ze deze clip voor vaderdag.En dan nu: reclame!


Het vierde leerjaar maakte reclameboodschappen. Niet voor een product deze keer, maar boodschappen rond het milieu en goeie groene gewoontes.Poëzie op de markt

Hoe tv-programma's ons toch kunnen beïnvloeden...
In de ban van de gedichtenrubriek in het Eén-programma Iedereen Beroemd, trok de zesde klas naar de markt om de voorbijgangers te verrassen met een streepje poëzie.
De kinderen mogen best trots zijn om hun werk. Ze deden immers bijna alles zelf: van woordspin tot rijmzin, van storyboard over acteren en filmen tot de montage van hun eigen stuk.
De stukjes werden samengebracht tot één geheel. Geniet vooral mee!Tegen de leerkrachten op

Een verrassing voor de juf voor haar verjaardag: een sketch met imitaties van leerkrachten van de school. Herken je de personen in kwestie?Waar is de klaslied?   

Het vierde leerjaar liet zich inspireren op het lied 'Waar is de meisje' van de rappersgroep De Hoop om een eigen klaslied te schrijven. Daarbij hoort ook een videoclip. De leerlingen herschreven de tekst, zongen die in, tekenden achtergronden, acteerden en filmden. We zijn dan ook trots op het resultaat!Grootouderfeest 2014   

Elk jaar worden de grootouders van onze kleuters op school uitgenodigd op ons grootouderfeest. Dit jaar werd als thema gekozen voor 'schlagerfestival'. Nicole en Hugo namen de opa's en oma's mee in een tocht langsheen gekende Nederlandstalige nummers.

grootouderfeest 2014


De fanfare

Ken je de fanfare uit Iedereen Beroemd? Die trekt rond om mensen te bedanken voor hun inzet. Het tweede leerjaar besloot om onder leiding van juf Hilde hun eigen juf en het zesde leerjaar in de bloemetjes te zetten. En of het een verrassing was!

bedanking 2de lj


En dan nu: reclame!

De leerlingen van het vierde leerjaar kregen de opdracht zelf een reclameboodschap in elkaar te boksen. Ziehier het resultaat!

reclame 4de lj 2013-14


Van Spookjes en Sprookjes

De theaterwandeling van Taptoni werd warm onthaald. Wie dit of een vorig project wilt herbeleven, kan de Taptoniwebsite eens bezoeken: www.taptoni.be . Je vindt er ook het hoorspel en het kortfilmpje dat tijdens de wandeling werden afgespeeld.

taptoni


Onze schatkist

Het werk van onze leerlingen laten we niet graag zomaar verloren gaan. Maar omdat deze pagina een beetje te vol kwam te staan, zijn de werkjes van vorig jaar verhuisd naar een archiefpagina.
Klik op de schatkist om deze pagina de openen.

archief